Miről ismered meg az igénytelen nőt? – Női szemmel a nőkről

luxlash_text.jpg

Kedves Olvasó!

Biztosan Te is belefutottál már a tipikus igényesnek tűnő, de valójában igénytelen nőbe. Aki kívülről nagyon ott van a toppon, de a körülötte lévő dolgokra egyenesen sz*rik, sőt, ha ezeket a dolgokat szóváteszed neki, még neki áll feljebb és csuda kifogásokat talál, hogy ő miért is ilyen, Te pedig hidd csak el, mert ez biztos így van. Egy fenét! Ha valaki igényes, akkor odafigyel, ha meg nem, akkor nem. Ez ilyen egyszerű. Női szemmel is vannak olyan kritikus dolgok, amik mellett nem mehetünk el. (Ne aggódjatok férfiak, a következő bejegyzés rólatok szól majd! :) )

Lássuk a szerintem Top 4 női igénytelenséget (a sorrend nem egyenlő az igénytelenség mértékével, csak felsorolás):

  1. Nézd meg a fésűjét. Amelyik nőnek tele van ottragadt hajszálakkal a fésűje, valószínűleg arra sem képes, hogy a wc-t kisikálja maga után. És ha már hajszálak. A reggeli fésülködésnél sem illik a mosdókagyloban ottfelejteni a kihullott szálakat. Undorító, pláne, ha a végén Neked kell eltakarítanod onnan. Fontos, hogy legyen a kádban és a csapnál egy szűrő, ami megfogja az oda nem illő dolgokat, pl. a hajszálakat. Igazán kiábrándító tud lenni, amikor eldugul a lefolyó és marokszámra lehet belőle kiszedni az összecsomósodott hajat.

  2. A szoba. Természetes, hogy néha van egy kis fennforgás, de az, hogy labirintusba kelljen eljutni a szoba különböző szegleteibe és a koszos bugyik között kell megtalálnod a menekülőutat az már igazán kellemetlen, pláne, ha ez a helyzet nem változik pozitív irányba a következő alkalommal sem. Bár szerintem, ha egy nő így fogad Téged az otthonában az már önmagában gáz, de adjuk meg az esélyt, hogy nem volt ideje egy kicsit sem legalább bedobálni a szekrénybe a földön lévő ruhákat (mintha csinált volna valmit). Tedd fel Magadnak a kérdést: “Egy ilyen nő, vajon hogyan vezeti a háztartását?” Jobban jársz, ha inkább hátat fordítasz és vissza se nézel, kivéve, ha Te is ugyanilyen rendetlen vagy és nem borzaszt el, hogy a használt bugyikon keresztül kell közlekedni a lakásban.

  3. A konyha. Egy két elől hagyott tányér meg bögre még nem a világ vége. Sok sok elől hagyott tányér, edény, amibe már olyan szinten bele van száradva a kajamaradék, hogy leginkább az ember fogná és kidobná, az már nagyon nem oké. Ha beáztatta, kaphat egy fél piros pontot, de ha már annyi hely sincs a konyhapulton, hogy le tudj tenni egy kistányért, akkor ezt már megette a fene… Az nem állapot, hogy egy héten egyszer vagy még annyiszor sem képes elmosogatni maga után.

  4. A WC. Ráfoghatjuk, hogy ez egy tabu téma, de alap elvárásaink azért lehetnek jövendőbelink irányába. Pl., hogy tudja mire való a WC kefe és, ha már tudatában van, akkor használja is. Ne Neked legyen kellemetlen, hogy olyan dolog fogad az illemhelységen, amire nem számítasz. És ha már itt tartunk… Ha a WC nincs rendben, mi lehet a ház többi szegletével? A kádat vajon ki tudja takarítani úgy, hogy ne egy bacitengerbe feküdjön bele?

Folytathatnám még a sort, de ezek olyan alap dolgok (kellene, hogy legyenek), amit senki nem hanyagolhat el, vagy hagyhat figyelmen kívül. Természetesen, ha Te ezen tulajdonságok mellett is képes vagy valakivel együtt élni, akkor “egészségedre”, arra viszont ne számíts, hogy egy ilyen nő a kedvedért képes lesz hosszútávon megváltozni.

Mondj véleményt! Jöhet hideg meleg, lehet bővíteni a listát és ne feledjétek! A következő bejegyzés a Férfiakról fog szólni! :)

énkicsipónim