Mit tennél meg a munkádért?

Kedves Olvasó!

Sok színészről hallottunk, akik valamilyen változáson mentek keresztül, hogy az elfogadott szerepeknek megfeleljenek. Lássunk pár nagyon durva átalakulást!

1) Tom Hanks

Szerintem nincs olyan ember, aki ne látta volna a Számkivetett című filmet Tom-tól. Ennek a filmnek a kedvéért a színész, 23 kilótól szabadult meg. Megnövesztette a szakállát és a haját is, hogy teljesen élethű legyen az általa alakított hajótörött.
tomhanksszamk.jpg

Kép: mozistar.hu

2) Matt Damon

Ismételt kemény munkáról van szó! Az Elysium, Zárt világ című film kedvéért Matt több mint 18 kiló izmot kellett magára szednie! Kemény edzésnek és étrendben hála teljesíteni tudta az elvárásokat.

tokohtato11.jpg

Kép: t-nation.com

3) Matthew McConaughey

Minden embernek van egy alakja, kinézte. De mi van akkor, ha egy film kedvéért nagyon sokat kell fogyni? Matthew McConaughey a Mielőtt meghaltam című filmben alakított szerepe miatt nagyon durva diétát tartott be. Csak diétás kólát ivott, és napi egy grillezett csirkemellet evett, hogy az AIDS-es férfit hitelesen tudja alakítani.

lefogyott3.jpg

Kép: femina.hu

4) Matthew Fox

A Lost című sorozatból ismert színész, 20 kilót fogyott, majd kigyúrta magát, hogy Alex Cross-t, a sorozatgyilkost alakíthassa! Hát, le a kalappal!

 4667fceb7a224f6abd6eba229ee79490.jpg

 Kép: cinemal24.co.za

Van még egy színész, aki nem volt ennyire elvetemült, de meg kell említeni!

+1) Chris Pratt

Chris Pratt a Városfejlesztési osztály című középkategóriás sorozatban tűnt fel, akkor nem éppen abban a versenysúlyban, mint amiben a Jurassic World filmekben láthatjuk. Szám szerint nem tudni, mennyi kilótól szabadult meg, és mennyi jött vissza neki izomként, de a képek magukért beszélnek. Nehéz lehetett az életmód váltás, az egyszer biztos!

chris_1.jpg

Kép: cosmopolitan.hu

 Nos? Kinek, mennyit ér a munkája?