Miről ismered meg az igénytelen férfit? - Női szemmel a férfiakról

Kedves Olvasó!

Ideje lerántani a férfiakról is a leplet! Biztosan Te is találkoztál már a tökéletes alfahímmel, akinek egy pillantásától eldobod a bugyidat. Amikor ez a tökéletes férfi felhív magához az még ugyan nem egyenlő a komoly szándékkal, de legalább körülnézhetsz és jobban szemügyre veheted kiszemelted.

Lássuk mik azok a dolgok, amiktől a nők a falnak mennek:

1. Szőr. Szőr, mindenhol. A csapban, a kádban. Örülünk, hogy képesek vagytok borotválkozni, de még jobban örülnénk neki, ha el is takarítanátok a maradványait. Elég undi, amikor belenézel a kádba, vagy a csapba és mindenhol fekete szőrszálakat találsz. 

2. Orr és fül szőr. Kedves Férfi! Kérünk, hogy legyen benned annyi, hogy legalább levágod! Egyenesen hátborzongatóak a kilógó orrszőrök és a kilóméterekről kiszúrható fülszőr. Nem hisszük el, hogy ez téged egyáltalán nem zavar! Nem, nem és nem!

3. A mindennapos fürdés hiánya. Ez ugyan nem egy olyan dolog, ami az első pár napban észrevehető, de higgyétek el, megérezzük. Érezzük rajtatok, ha már napok óta nem voltatok képesek megmosdani. Pláne OTT! Eléggé kiábrándító, amikor olyan szagokkal találkozunk ott lent, amikkel nem szeretnénk. Higgyétek el, ez nekünk is kellemetlen! Legalább ott mosakodjatok meg, ha már máshol képtelenek vagytok rá, de nem hinném, hogy az a tíz perc olyan sokmindentől fosztana meg benneteket, hogy ne érje meg. Legyetek frissek és üdék! Mi is erre törekszünk.

4. A szoba. Ugyanúgy, mint a nőknél, egy férfinél is fontos a rend. Itt sem szeretnénk egy használtboxer labirintusban közlekedni, nem vagyunk oda a napok óta ott rohadó ételmaradékoktól és a portengertől. Számunkra fontos, hogy egy tiszta környezetbe érkezzünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal makulátlan rendnek kell uralkodnia, de azért heti egyszer tegyetek rendet. Légyszi! Tudjuk, pasiból vagytok és takarítani sem szerettek, de ez annyira alap dolog, hogy nem tudunk elmenni emellett. Heti egyszer Ti sem haltok bele. :)

Nos Hölgyeim, ha ezeken egy férfi nem képes változtatni, akkor menekülni kell. Kivéve, ha egy világmegváltó szent vagy, aki még abban a világban él, hogy a férfi dolgozik, a nő meg végzi a házimunkát és ezek a dolgok Téged cseppet sem zavarnak. Ebben az esetben örülünk Neked, de mi azért szeretnénk olyan férfiakkal találkozni, akik legalább ennek a négy "nagyon durva" kritériumnak megfelelnek. Nem kell egyetérteni, lehet kommentelni, vitát indítani :)

Szép napot Nektek!