4 dolog, amitől sikítófrászt kapsz!

Kedves Olvasó!

Mindenki tudja, hogy a mai világban nagyon sok trend van, sok mindenre húzzák rá, hogy ez a divat. Tényleg? Nézzünk pár ijesztő viseletet, ami még mai napig elrémiszti a nőket a pasiktól! Ámbár, akad pár a felsorolásban, amit nőtársaink is büszkén viselnek.

1) Szandál zoknival

Ahogy beköszönt a meleg, rengeteg embert lehet látni szandálban. Miért is kellene a lábacskánk belegyömöszölni egy meleg tornacipőbe, edzőcipőbe, mikor ott a szandál? Igen ám, de vannak határok! A nők már csak-csak elhagyták a zokni-szandál kombinációt, de pasik többsége nem! Megannyian vesznek fel mindkettőt. A legrosszabb, hogy egyszerre. Kérdem én, miért? Nem azért hordunk szandált, hogy ne gyulladjon be a lábunk a cipőbe? Akkor? Vagy vegyél cipőt és bele egy titokzoknit, vagy szandált, de zokni nélkül! Nem mellesleg esztétikailag is bűn ronda a kombináció!


19.jpg

Kép: cafeblog

2) Övtáska

A 90-es években elterjedt divat volt a hasi tasi használata, ám azóta már kiment a divatból. Vagy mégsem? Olyan, mint a bumeráng! Visszajön, és rémisztgeti a járókelőket. Kérdezhetném, mire jó? Kicsi, nincs benne hely, manapság a nők nem csak egy pénztárcával ugranak „el” dolgozni. A többség legalábbis. Rengeteg szép táskát, amiben sok a hely, szorít ki ez a visszatérő borzalom! Mert hát, 2018-ban ismételten bekerült ez a paletta a piacra. Kérdem én, miért? Hiába van glitteres, bőrből készült, más formájú, mint az eredeti hasi tasi, akkor is förtelem. Legyen bárki, bármilyen híres a tervezője.

 Na? Ki ismeri fel, melyik film ez?713f9ea2a4479960bc81ba81b241c865.jpg

Kép: printerest

Könyörgöm, tényleg ez a divat?

tavasz-trend7.jpg

Kép: pecsma.hu

3) Lógós nadrág

Értem én, hogy a pasik többsége nagyon laza, meg nagy fenegyerek; de miért kell a feneked kitenni? Ha még csak az lenne a pasiknak kitéve, de csak a himbilimbis alsógatya bemutató van általában. Tuti, nem az a pasi hordja a bokáján a nadrágját, akinek kerek feneke és tapadós bokszere van. A himbilimbis gatyának a felgyűrődött látványára nem csak a nők nem kíváncsiak, de még a pasik se! Vagy ez valami srácok közötti vagánysági verseny?

nadrag_logos.jpg

Kép: Ma.hu

4) Alsóneműk

Ha már a lógós gatyánál tartunk, és a himbilimbis alsógatyáknál… azokat még hord valaki? Olyan sok szexi, és normális darab van. Értem én hogy kényelmesebb (?), ha lóg a kis srác a láb között, de esztétikai szempontból romboló lehet, amint alsónadrágban rohangál otthon a kedves pár, és elővillan az egyszemű csúcsa. Akkor meg még kellemetlen is, ha ezt nem a kedves látja meg, hanem egy hirtelen betoppanó vendég vagy rokon!

 bb0314.jpg

Kép: oltozzki.hu

+1) Bokáig érő nadrág hosszú zoknival

Könyörgöm, döntsük el, hogy mit veszünk fel! Ha bokáig érő vagy épp halász nadrágot visel az ember, akkor ne húzzuk a zoknikat a nyakunkba! Ha meg hosszú zoknit akarunk felvenni, akkor azt takarja a nadrág. Szörnyű kombináció. Főleg, ha valami ocsmány, színes zoknival társítjuk!

Bár, jómagam még a bokavillantós nadrágoktól is ódzkodom. Olyan, mintha kicsi nadrágot sikerült volna választani a boltban.

dolgovi-3.jpg

Kép: setaliste.com.mk

Remélem, elég rémisztő voltam!

Szép napot Nektek a következő sokkig!